AFTENMENU PÅ SANS SOUCI

SNACKS

TUN FRA ORTIZ 75,-
Citron, mayo og ristet toast

FLÆSKESVÆR & KROKETTER 75,-
Mayo

FJORDSKINKE 75,-
Syltede løg og mayo

 

FORRETTER

JOMFRUHUMMERBISQUE 148,-
Med dagens fangst

GRAVAD LAKS 128,-
Æggeblomme og sennepskorn

RØRT TATAR 128,-
Peberrodsemulsion og friterede kapers

 

HOVEDRETTER

PIGHVAR 255,-
Indbagt med laks og urter, sat på spinat spinat og pighvarfumé

CONFITERET ANDELÅR 228,-
Lun blomme, kartoffel-selleri-puré og andesauce

OKSETOURNEDOS 298,-
Salade du jour, pommes frites og sauce bearnaise

CÔTE DE BOEUF 345,-
Salade du jour, pommes frites og sauce bearnaise
Minimum 2 kuverter, 45 min. tilberedningstid

 

OSTE & DESSERTER

OSTEBRÆTTET
Pr. stk. 40,-

CRÈME BRÛLÉE 98,-
Klassisk karamelliseret vaniljecreme med sorbet

VANILJEFROMAGE 98,-
Appelsin, krydderkage og sorbet

RISALAMANDE 98,-
Karamelliserede mandler og Amarena kirsebærsauce

DET STORE JULEBORD

Julefrokost 20. november – 30. december både frokost & aften
Serveres til hele bordet

1 servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier

2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce
Røget ål med røræg & purløg

3. servering
Tartelet med høns & svampe
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål & klassisk sauce
Confiteret and med æble/sveske-kompot

4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce

3 slags oste med tilbehør,
tillæg 55,-

495,-

 

HUSMANDSKOST

Serveres mandag-onsdag

WIENERSCHNITZEL
Kalveinderlår, ærtepuré, brasede kartofler,
kaperssmør og klassisk sauce

189,-

 

KLASSISK MENU

Minimum 2 kuverter, serveres til hele bordet

JOMFRUHUMMERBISQUE
Med dagens fangst

CÔTE DE BOEUF
Salade du jour, pommes frites og sauce bearnaise

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk karamelliseret vaniljecreme

498,-