Restaurant & Frokost på Frederiksberg | Sans Souci

Aftenmenu

Vores aftenmenu indeholder, foretter, hovedretter, desert og ostebord med kaffe.

Aftenmenu

Vores aftenmenu indeholder, foretter, hovedretter, desert og ostebord med kaffe.

Foretter

Rejecocktail af håndpillede rejer
129,-
- med avocado, tomat, sprød salat og thousand island dressing
Rørt tartar
125,-
-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme
Røget laks (Daniel Letz)
125,-
- med peberrodscreme, friterede kapers, ørredrogn og urter
Tarteletter med høns i asparges
75,-

Hovedretter

Helstegt rødtunge
275,-
– serveres med kartofler, brunet smør og salat
Wienerschnitzel
210,-
- med det hele
Gammeldags oksesteg
175,-
-med karamelliserede perleløg og grønne bønner
Serveres med kartofler og skysovs
En hyldest til Dorte Bülow
Oksefilet
245,-
– med kartofler, pebersauce og bløde løg
Ribeye fra Freygaard
285,-
(Kåret som verdens bedste Ribeye)
- med bearnaise, fritter og rødvinssauce
Tarteletter med høns i asparges
145,-
Sans Souci gryde
175,-
- klassisk paprikagryde
Serveres med ris
Forloren hare
175,-
- med flødesovs og ribsgelé
Serveres med kartofler, ærter og gulerødder

Tilbehør

Grøn salat
45,-
Fritter
45,-
Grønsager
45,-

Dessert

Gammeldags æblekage
85,-
Citronfromage
85,-
Petit four 3 stk
55,-
- spørg venligst tjeneren

Ost

3 slags Ost
115,-
Kaffe pr person
25,-
Serveres i Bing og Grøndahl Blå tone