FROKOST / SMØRREBRØD

SILD

ISLANDSKE HVIDE SILD 78,-
Med æble og peberrod

KARRYSILD 82,-
Med smilende æg og friterede kapers

CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD 86,-
Med æggeblomme, rødløg og cremefraiche

LUN STEGT SILD 98,-
Med løg, tyttebær og peberrod

 

FISK

SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET 108,-
Med friterede kapers, hjemmelavet remoulade og citron

SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET MED REJER 128,-
Med urtemayonnaise og citron

ÆG & REJER 118,-
Med citron og urtemayonnaise

REJEMAD MED HÅNDPILLEDE REJER 148,-
Med mayonnaise og citron på ristet franskbrød

GRAVAD LAKS 128,-
Med sennepsdressing og æble

FYNBO-LAKS 128,-
Med lun røræg

RØGET ÅL 168,-
Med lun røræg

 

KØD

KYLLINGESALAT 118,-
Med bacon, svampe og krydderurter på ristet rugbrød

SANS SOUCI KARTOFFELMAD 89,-
Med rå og bløde løg, bacon og mayonnaise

TARTELET 128,-
Med kylling, rødder og svampe

LUN FLÆSKESTEG 108,-
Med hjemmelavet rødkål

ÆBLEFLÆSK 108,-
Med stegte løg, æbler og timian

JULEMEDISTER 108,-
Med stuvet grønlangkål

LEVERPOSTEJ PÅ KALV 108,-
Med bacon, stegte svampe og surt

RØRT OKSETATAR 148,-
Med pommes frites og aioli

KLASSISK OKSETATAR 128,-
Med rødbede, kapers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme

PARISERBØF 158,-
Med rødbede, kapers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme

 

OST

GAMLE OLE 88,-
Med rødløg og sky

KORNBLOMST 88,-
Med rødløg og æggeblomme på ristet rugbrød

CAMEMBERT FRIT 88,-
Med råsyltede solbær og ristet brød

UDVALG AF 3 OSTE 90,-
Danske og franske

 

DESSERT

CRÈME BRÛLÉE 98,-
Med sorbet

VANILJEFROMAGE 98,-
Med appelsin, krydderkage og sorbet

RISALAMANDE 98,-
Karamelliserede mandler og Amarena-kirsebærsauce

PETITFOURS
2 stk. 36,-

Julefrokost 20. november – 30. december både frokost & aften
Både det store og det lille julebord serveres til hele bordet

STORT JULEBORD

1. servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier

2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce
Røget ål med røræg & purløg

3. servering
Tartelet med høns & svampe
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål & klassisk sauce
Confiteret and med æble/sveske-kompot

4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce

3 slags oste med tilbehør,
tillæg 55,-

495,-

 

LILLE JULEBORD

1. servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier

2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce

3. servering
Tartelet med høns & svampe
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, æble/sveske-kompot & klassisk sauce

4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce

3 slags oste med tilbehør,
tillæg 55,-

395,-