JUL PÅ SANS SOUCI

Traditionen tro byder vi på vores populære klassiske julebord, og i år allerede fra mandag d. 20. november 2017.

Julebordet serverer vi fra d. 20. november til d. 30. december – til både frokost og aften.

Vi holder søndagsåbent til frokost 26. november samt 3., 10. og 17. december.

27.-30. december holder vi åbent til både frokost og aften.

Vi holder lukket d. 24., 25. & 31. december samt 1. januar.

DET STORE JULEBORD – FROKOST & AFTEN

Serveres til hele bordet

1. servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier

2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce
Røget ål med røræg & purløg

3. servering
Tartelet med høns & svampe
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål & klassisk sauce
Confiteret and med æble/sveske-kompot

4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce

3 slags oste med tilbehør, tillæg 55,-

495,-