SELSKABER & MENUER
Når du holder selskab hos os, er der både mulighed for at afholde det i restauranten og i vores skønne vinstue. Uanset om du planlægger et stort selskab, en forretningsfrokost eller en hyggelig aften for en lille lukket kreds, er vi glade for at kunne byde velkommen i vores hyggelige lokaler fyldt med stemning og sjæl.
Til selskaber på mere end 8 gæster har vi sammensat nogle sæsonbaserede menuer, som vi håber, du finder fristende og inspirerende.
Vi har stor erfaring med at skræddersy de bedste rammer – og skabe en rigtig god oplevelse for både dig og dine gæster.
Kontakt os på telefon 33 21 74 63. Vi glæder os til at hjælpe dig med at sammensætte en aften, der passer til dine behov og ønsker.
Vi har naturligvis åbent for selskaber om søndagen!
KLASSISK MENU
JOMFRUHUMMERBISQUE
Med dagens fangst
ANDE-PITHIVIER
Andebryst indbagt med svampe-duxelles, foie gras og andesky
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk karamelliseret vaniljecreme
598,-
Med vinmenu, vand & kaffe
1195,-
MANDAG TIL ONSDAG MENU
FORRET
JOMFRUHUMMERBISQUE
Dagens fangst
HOVEDRETTER
HELLEFLYNDER
Vintergrønt og persille-bouillon
Eller
OKSEMØRBRAD
Helstegt med urter, vintergrønt og rødvinssauce
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk karamelliseret vaniljecreme
375,- pr. kuvert
Hovedretter serveres med kartoffelanretning
KLASSISK SANS SOUCI FROKOST
Anrettes på fade og serveres ved bordet med brød, smør & fedt
Serveres til hele bordet (min. 8 gæster)
SANS SOUCI ANRETNING LILLE
2 SLAGS SILD
Kapers og løg
RØDSPÆTTEFILET
Citron og hjemmerørt remoulade
ÆG & HÅNDPILLEDE REJER
Urtemayonnaise
KYLLINGESALAT
Æble, svampe og bacon
HAKKEBØF
Bløde løg og surt
298 kr. pr. kuvert ved 8+
SANS SOUCI ANRETNING STOR
2 SLAGS SILD
Kapers og løg
RØDSPÆTTEFILET
Citron og hjemmerørt remoulade
ÆG & HÅNDPILLEDE REJER
Urtemayonnaise
KYLLINGESALAT
Æble, svampe og bacon
OKSEMØRBRAD
Svampe a la creme, syltede løg og jordskokkechips
2 SLAGS OST
Kompot
398 kr pr. kuvert ved 8+