Aftenmenu

Forretter

Rejecocktail af håndpillede rejer

129,-

-med avocado, tomat, sprød salat og thousand island dressing

Rørt tartar

125,-

-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme

Røget laks (Daniel Letz)

125,-

-med peberrodscreme, friterede kapers, ørredrogn og urter

Tarteletter med høns i asparges

89,-

Hovedretter

Helstegt rødtunge

275,-

– serveres med kartofler, brunet smør og salat

Wienerschnitzel

210,-

-med det hele

Gammeldags oksesteg

175,-

-med karamelliserede perleløg og grønne bønner
Serveres med kartofler og skysovs
En hyldest til Dorte Bülow

Oksefilet

245,-

– med kartofler, pebersauce og bløde løg

Ribeye fra Freygaard

285,-

(Kåret som verdens bedste Ribeye)
-med bearnaise, fritter og rødvinssauce

Tarteletter med høns i asparges

145,-

Sans Souci gryde

175,-

-klassisk paprikagryde
Serveres med ris

Forloren hare

175,-

-med flødesovs og ribsgelé

Serveres med kartofler, ærter og gulerødder

Tilbehør

Grøn salat

45,-

Fritter

45,-

Grønsager

45,-

Dessert

Gammeldags æblekage

85,-

Citronfromage

85,-

Petit four 3 stk

55,-

-spørg venligst tjeneren

Ost

3 slags Ost

115,-

Kaffe pr person

25,-

Serveres i Bing og Grøndahl Blå tone

Restauranten