FORRETTER
Agurkesuppe med sauteret porre, ristet rugbrød, urtecreme og løjrom 115,-
Rejecocktail a la sans souci med asparges, avocado og luftig tomatcreme 145,-
Tartelet med høns, asparges, ærter og champignon 95,-
Tatar af okseinderlår med bagte tomater, syltede sennepsfrø, ramsløgsmayo og æggeblomme 135,-
HOVEDRETTER
Dagens fisk (dagspris)
Salviebagt selleri gratineret med Tallegio, friskrevet trøffel råsyltet tyttebær og ærtepuré 195,-
Ribeye med bagte tomater, hvidløg, pomfritter og sauce bearnaise 325,-
Wienerschnitzel af kalv med ærter a la francaise, peberrod-sauerkraut og råsyltet tyttebær 265,-
Forloren hare med kartofler, gulerødder, ærter, portvinssauce og asier 195,-
Gammeldags oksesteg med, sauteret grønt, friteret kalvebrissel, karamelliseret perleløg, løgpuré, syltet tomat og rødvinsglace 245,-
Tavleretter: spørg venligst tjener
Hver mandag, stegt flæsk med persillesovs 175,-
SIDES
Grøn salat med vinaigrette og tyttebær 45,-
Pomfritter med ramsløgsmayo 45,-
Brasede kartofler 45,-
Grøntsager 45,-
Sauce bearnaise 45,-
Friskrevet trøffel 45,-
DESSERT
Citronfromage med flødeskum 85,-
Rabarbertrifli med Marsala og Crème Chantilly 85,-
Petit four 65,-
OST
3 slags ost med sprødt 125,-