Loading...
/Aften
Aften2019-04-30T09:19:06+00:00

Aftenmenu på Sans Souci – fredag & lørdag

Sans Soucis forårsmenu

Nedenstående mellemretter er større end en forret og mindre end en hovedret.

Stegt kammusling – brændt agurk – kaviar
175

Glaseret hummer – ærter – røget marv – kartoffel
145

Foie gras – rabarber
135

Slethvar – grillet porre – rosenkål – fumé
145

Lammekrone – gedeost – nye løg – tomat
155

Panna cotta
98

6 retter 700 | Vinmenu +700

Fuld menu med snack, aperitif, vin, kaffe & sødt
1.495

Snacks

Champagne & snack
145 / u. champagne 55

Gillardeau østers
Citron – vinaigrette
3 stk. 75 / 6 stk. 125

Klassikere

Rørt oksetatar 185
Salat – pommes frites – aioli

Côte de boeuf 398 pr. gæst
Sæsongrønt – pommes frites – bearnaise
Minimum 2 kuverter, 45 min. tilberedning

Ost

Oste 125
3 klassikere med sødt & knækbrød

Sødt

Petitfours 2 stk. 35