Aftenmenu
Forretter
Rejecocktail af håndpillede rejer
129,-
-med avocado, tomat, sprød salat og thousand island dressing
Rørt tartar
125,-
-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme
Røget laks (Daniel Letz)
125,-
-med peberrodscreme, friterede kapers, ørredrogn og urter
Tarteletter med høns i asparges
89,-
Hovedretter
Helstegt rødtunge
275,-
– serveres med kartofler, brunet smør og salat
Wienerschnitzel
210,-
-med det hele
Gammeldags oksesteg
175,-
-med karamelliserede perleløg og grønne bønner
Serveres med kartofler og skysovs
En hyldest til Dorte Bülow
Oksefilet
245,-
– med kartofler, pebersauce og bløde løg
Ribeye fra Freygaard
285,-
(Kåret som verdens bedste Ribeye)
-med bearnaise, fritter og rødvinssauce
Tarteletter med høns i asparges
145,-
Sans Souci gryde
175,-
-klassisk paprikagryde
Serveres med ris
Forloren hare
175,-
-med flødesovs og ribsgelé
Serveres med kartofler, ærter og gulerødder
Tilbehør
Grøn salat
45,-
Fritter
45,-
Grønsager
45,-
Dessert
Gammeldags æblekage
85,-
Citronfromage
85,-
Petit four 3 stk
55,-
-spørg venligst tjeneren
Ost
3 slags Ost
115,-
Kaffe pr person
25,-
Serveres i Bing og Grøndahl Blå tone
Restauranten