Loading...
/Aften
Aften2019-01-09T06:42:24+00:00

Aftenmenu på Sans Souci

Snacks

Gillardeau østers 3 stk. 75 / 6 stk. 125
Citron – vinaigrette

Tun Ortiz 98
Citron – urtemayonnaise – smørristet toast

Kyllingelevermousse 98
Syltede løg – smørristet toast

Snegle 6 stk. 98
Persille – hvidløg

Forretter eller hovedretter – valget er dit!

Vælg nedenstående retter i lille eller stor størrelse.
Vi skifter i takt med sæsonen.

Ravioli 118 / 220
Hummer – gedeost – skorzonerrod

Helleflynder 120 / 230
Bisque – dild

Torsk 110 / 210
Lardon – palmekål

Blæksprutte 110 / 210
Aligot – salturt

Kalvebrisler 120 / 230
Løgtærte – sennep

Vildand 120 / 230
Endive – pølse

Oksemørbrad 160 / 300
Oksehale – foie gras

Sides

Dagens kartoffel 30
Pommes frites 30
Sprød salat 30
Bearnaisesauce 30

Klassikerne

Rørt oksetatar 185
Salat – pommes frites – aioli

Côte de boeuf 398 pr. gæst
Salat – pommes frites – bearnaise
Minimum 2 kuverter, 45 min. tilberedning

Klassisk menu

Serveres til hele bordet

Ravioli
Hummer – gedeost – skorzonerrod

Côte de boeuf
Grønt – pommes frites – bearnaise

Tarte tatin & vaniljeis

600

Fisk & skaldyrsmenu

Serveres til hele bordet

Blæksprutte
Aligot – salturt

Helleflynder
Bisque – dild

Torsk
Lardon – palmekål

Chokolademousse, is & svesker

500

Chef’s menu

Serveres til hele bordet
4-retters menu 500

Ost

Oste 128
3 klassikere med tilbehør

Dessert

Tarte tatin 98
Vaniljeis

Chokolademousse 98
Is – svesker

Chef’s choice 98

Macarons 3 stk. 45

Petitfours 3 stk. 45