Loading...
/Aften
Aften2019-06-07T11:00:34+00:00

Aftenmenu på Sans Souci – torsdag, fredag & lørdag

Sans Souci Sommermenu

Nedenstående mellemretter er større end en forret og mindre end en hovedret.

Hvide asparges – pocheret æg – urter – mayo – sprødt
135

Kammuslingtatar – friskost – citronpuré – kyllingeskind
145

Foie gras terrin – kompot på grønne jordbær
145

Bagt torsk – bacon – nye gulerødder – fumé
155

Sommerbuk – grønne asparges – ærter – glace
195

Jordbærsorbet – vaniljefløde – kakaomarengs – brændt hvid chokolade
95

6 retter 700 | Vinmenu +700

Fuld menu med snack, aperitif, vin, kaffe & sødt
1.495

Snacks

Champagne & snack
145 / u. champagne 55

Gillardeau østers
Citron – vinaigrette
3 stk. 75 / 6 stk. 125

Klassikere

Rørt oksetatar 185
Salat – pommes frites – aioli

Côte de boeuf 398 pr. gæst
Sæsongrønt – pommes frites – bearnaise
Minimum 2 kuverter, 45 min. tilberedning

Ost

Oste 125
3 klassikere med sødt & knækbrød

Sødt

Petitfours 2 stk. 35