Restaurant & Frokost på Frederiksberg | Sans Souci

Aftenmenu

Aftenmenuen byder på klassiske retter med et moderne twist. Der er fokus på råvarer af høj kvalitet og servering hvor hjertet er med. Vi har et dejligt omfattende vinkort, og gode råd hvis du ønsker det.

Aftenmenu

Vores aftenmenu indeholder, foretter, hovedretter, desert og ostebord med kaffe.

FORRETTER

Agurkesuppe med sauteret porre, ristet rugbrød, urtecreme og løjrom 115,-

Rejecocktail a la sans souci med asparges, avocado og luftig tomatcreme 145,-

Tartelet med høns, asparges, ærter og champignon 95,-

Tatar af okseinderlår med bagte tomater, syltede sennepsfrø, ramsløgsmayo og æggeblomme 135,-

HOVEDRETTER

Dagens fisk (dagspris)

Salviebagt selleri gratineret med Tallegio, friskrevet trøffel råsyltet tyttebær og ærtepuré 195,-

Ribeye med bagte tomater, hvidløg, pomfritter og sauce bearnaise 325,- 

Wienerschnitzel af kalv med ærter a la francaise, peberrod-sauerkraut og råsyltet tyttebær 265,-

Forloren hare med kartofler, gulerødder, ærter, portvinssauce og asier 195,-

Gammeldags oksesteg med, sauteret grønt, friteret kalvebrissel, karamelliseret perleløg, løgpuré, syltet tomat og rødvinsglace 245,-

Tavleretter: spørg venligst tjener

Hver mandag, stegt flæsk med persillesovs 175,-

 

SIDES

Grøn salat med vinaigrette og tyttebær 45,-

Pomfritter med ramsløgsmayo 45,-

Brasede kartofler 45,-

Grøntsager 45,-

Sauce bearnaise 45,-

Friskrevet trøffel 45,-

 

 

DESSERT

Citronfromage med flødeskum 85,-

Rabarbertrifli med Marsala og Crème Chantilly 85,-

Petit four 65,-

 

OST

3 slags ost med sprødt 125,-