Restaurant & Frokost på Frederiksberg | Sans Souci

Aftenmenu

Vores aftenmenu byder på forretter, hovedretter, desserter og oste. 

Aftenmenu

Vores aftenmenu indeholder, foretter, hovedretter, desert og ostebord med kaffe.

Forretter

Asparges
115,-
- med Hollandaise og en lille krydderurtesalat
Rørt tartar
125,-
- af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme
Røget laks (Daniel Letz)
125,-
- med peberrodscreme, friterede kapers, ørredrogn og urter

Hovedretter

Dagens fisk
Dagspris
Asparges
195,-
- med Hollandaise og en lille krydderurtesalat med nye kartofler
Ribeye fra Freygaard
285,-
(Kåret som verdens bedste Ribeye)
- med bearnaise, fritter
Sans Souci gryde
175,-
- klassisk paprikagryde

Tilbehør

Grøn salat
45,-
Fritter
45,-
Grøntsager
45,-

Dessert

Gammeldags æblekage
85,-
Rarbarber trifli
85,-
Petit four
55,-
- spørg venligst tjeneren

Ost

3 slags ost
125,-