Loading...
Frokost2018-11-30T12:57:54+00:00

Frokost / smørrebrød

Sild

Christiansøpigens kryddersild 88
Æggeblomme – cremefraiche – rødløg

Lun stegt sild 98
Bløde og syltede løg – kapers – estragon

Karrysild 88
Smilende æg – løg – kapers

Snapsemad 98
Kryddersild – kartoffel – mayonnaise

Fisk

Smørstegt rødspætte 108
Friterede kapers – hjemmelavet remoulade – citron

Smørstegt rødspætte m. håndpillede rejer 128
Mayonnaise – citron

Æg og håndpillede rejer 118
Mayonnaise – citron

Rejemad med håndpillede rejer 138
Mayonnaise – citron – smørristet toast

Røget laks 128
Cremet røræg – purløg

Røget laks 138
Pocheret æg – flødestuvet spinat

Røget ål 158
Cremet røræg – purløg

Kød

Sans Souci kartoffelmad 85
Bacon – rå og bløde løg – mayonnaise

Kyllingesalat 118
Æble – bacon – svampe – smørristet rugbrød

Klassisk oksetatar 118
Rødbede – kapers – løg – pickles – peberrod – æggeblomme

Rørt tatar 148
Pommes frites – aioli

Pariserbøf 148
Rødbede – kapers – løg – pickles – peberrod – æggeblomme

Hakkebøf 148
Bløde løg – surt

Klassisk frokostmenu

2 serveringer – 250

Karrysild og smilende æg
Smørstegt rødspættefilet, remoulade og citron

Hønsesalat og bacon
Hakkebøf, bløde løg og surt

Dagens frokostmenu

2 retter – 250

Chef’s Choice & Confiteret and

Lille julebord

Serveres til hele bordet

1. servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier

2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce

3. servering
Tartelet med høns & svampe
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, æble/sveske-kompot & klassisk sauce

4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce

3 slags oste med tilbehør,
tillæg 55

395

Stort julebord

Serveres til hele bordet

1. servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier

2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce
Røget ål med røræg & purløg

3. servering
Tartelet med høns & svampe
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål & klassisk sauce
Confiteret and med æble/sveske-kompot

4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce

3 slags oste med tilbehør, tillæg 55

495

Oste

Gamle Ole 88
Rødløg – sky

Ostebræt 128
Kompot – smørstegt rugbrød

Camembert frit 98
Solbærkompot og smørristet lyst brød

Dessert

Bagt blomme 98
Verbena – tonka – cremefraiche

Chokoladesorbet 98
Pærer – rødvin – trøffel

Macarons 3 stk. 45