Frokost Menu / Smørrebrød
Klassisk Dansk Frokost på Frederiksberg
Sild
Marineret sild
69,-
Fast gammeldags modnet sild
– med løgringe, kapers, dild og karse
Karrysild
75,-
Marineret sild i Sans Souci’s egen karry
– med løgringe, æbler, kapers og dild
Stegt sild
75,-
– med løgringe, sennep, kapers og dild
”Kongen af Danmark” (Christian V, 1670-1699)
75,-
Sans Souci’s fortolkning af Kongen af Danmark
Marineret sild i rødbede og anis
– med løgringe, kapers og creme fraiche
Fisk
Smørstegt rødspættefilet
99,-
– med remoulade og friterede kapers
Smørstegt rødspættefilet
110,-
– med rejer og mayonnaise
æg og rejer
99,-
– med mayonnaise serveres på rugbrød eller toast
Rejemad
115,-
– med mayonnaise serveres på smørristet toast
”Vores rejer er Svenske håndpillede fra Smögen.”
Røget laks (Daniel Letz)
125,-
-med porcheret æg og flødestuvet spinat serveres på smørristet toast
SOS
99,-
Sild – Marineret
Ost – Gammel ost
Snaps
Kød
Klassisk tartar
125,-
– Med det hele
Rørt tartar
125,-
-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme
Pariserbøf
125,-
– med det hele på smørristet toast
Flæskesteg
89,-
– med rødkål og agurkesalat
Stegt kalvelever
89,-
-med bløde løg, bacon, tyttebær og agurkesalat
Kartoffelmad
89,-
-med bacon mayonnaise, løg og urter
Grønt
Kartoffelmad
79,-
-med mayonnaise, løg og urter
Avokadomad
89,-
-med purløgsmayonnaise, syltede rødløg og urter
Ost
Gammel ost
75,-
-med sky, løg og rom
Serveres på rugbrød med fedt
Camembert Frites
65,-
– med solbærsyltetøj serveres på smørristet toast
Danablu
69,-
– med løg og æggeblomme eller
– med solbærsyltetøj serveres med ristet rugbrød
Dessert
Restauranten
Petit four 3 stk
55,-
– spørg venligst tjeneren
Citronfromage
85,-
Gammeldags æblekage
69,-