Frokost Menu / Smørrebrød

Klassisk Dansk Frokost på Frederiksberg

Sild

Marineret sild

69,-

Fast gammeldags modnet sild
– med løgringe, kapers, dild og karse

Karrysild

75,-

Marineret sild i Sans Souci’s egen karry
– med løgringe, æbler, kapers og dild

Stegt sild

75,-

– med løgringe, sennep, kapers og dild

”Kongen af Danmark” (Christian V, 1670-1699)

75,-

Sans Souci’s fortolkning af Kongen af Danmark
Marineret sild i rødbede og anis
– med løgringe, kapers og creme fraiche

Fisk

Smørstegt rødspættefilet

99,-

– med remoulade og friterede kapers

Smørstegt rødspættefilet

110,-

– med rejer og mayonnaise

æg og rejer

99,-

– med mayonnaise serveres på rugbrød eller toast

Rejemad

115,-

– med mayonnaise serveres på smørristet toast
”Vores rejer er Svenske håndpillede fra Smögen.”

Røget laks (Daniel Letz)

125,-

-med porcheret æg og flødestuvet spinat serveres på smørristet toast

SOS

99,-

Sild – Marineret
Ost – Gammel ost
Snaps

Kød

Klassisk tartar

125,-

– Med det hele

Rørt tartar

125,-

-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme

Pariserbøf

125,-

– med det hele på smørristet toast

Flæskesteg

89,-

– med rødkål og agurkesalat

Stegt kalvelever

89,-

-med bløde løg, bacon, tyttebær og agurkesalat

Kartoffelmad

89,-

-med bacon mayonnaise, løg og urter

Grønt

Kartoffelmad

79,-

-med mayonnaise, løg og urter

Avokadomad

89,-

-med purløgsmayonnaise, syltede rødløg og urter

Ost

Gammel ost

75,-

-med sky, løg og rom
Serveres på rugbrød med fedt

Camembert Frites

65,-

– med solbærsyltetøj serveres på smørristet toast

Danablu

69,-

– med løg og æggeblomme eller
– med solbærsyltetøj serveres med ristet rugbrød

Dessert

Restauranten

Petit four 3 stk

55,-

– spørg venligst tjeneren

Citronfromage

85,-

Gammeldags æblekage

69,-