Jule Menu Aften

18. november – 22. december

Jule Menu

– Gravad laks med sennepsdressing
– Confiteret and med æbler, svesker og julesovs
– Ris a la mande med kirsebærsovs

395,-

A la carte
Forretter

Rørt tartar

125,-

-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme

Gravad laks

125,-

– med sennepsdressing og dild

Tarteletter med høns i asparges

69,-

Hovedretter

Wienerschnitzel

210,-

-med det hele

Ribeye fra Freygaard

285,-

(Kåret som verdens bedste oksekød)
– med bearnaise, fritter og rødvinssauce

Tarteletter med høns i asparges

99,-

Jule Menu Aften

Desserter

Ris a la mande med kirsebærsovs og mandler

75,-

Gammeldags æblekage

85,-

Jule Menu Aften

Bestil bord fra 11.30-22
på telefon 3321-7463
mail: info@sanssouci.dk
eller på DinnerBooking