Jule Menu Aften
18. november – 22. december
Jule Menu
– Gravad laks med sennepsdressing
– Confiteret and med æbler, svesker og julesovs
– Ris a la mande med kirsebærsovs
395,-
A la carte
Forretter
Rørt tartar
125,-
-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme
Gravad laks
125,-
– med sennepsdressing og dild
Tarteletter med høns i asparges
69,-
Hovedretter
Wienerschnitzel
210,-
-med det hele
Ribeye fra Freygaard
285,-
(Kåret som verdens bedste oksekød)
– med bearnaise, fritter og rødvinssauce
Tarteletter med høns i asparges
99,-
Jule Menu Aften
Desserter
Ris a la mande med kirsebærsovs og mandler
75,-
Gammeldags æblekage
85,-
Jule Menu Aften
Bestil bord fra 11.30-22
på telefon 3321-7463
mail: info@sanssouci.dk
eller på DinnerBooking