Julefrokost

18. november – 22. december

Stor juleanretning i fire serveringer:

Bestilles af hele bordet (frokost og aften)

395,-

1. Karrysild med smilende æg

Stegt sild

Julesild

2. Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron

Gravad laks med sennepsdressing og dild

Rejer, mayonnaise, dild og citron

3. Julemedister med grønlangkål

Flæskesteg med rødkål og surt

Confiteret and med æbler, svesker og julesovs

4. Ris a la mande med kirsebærsovs

Tilkøb af ost

55,-

A la carte frokost

Marineret sild

69,-

Fast gammeldags modnet sild
– med løgringe, kapers, dild og karse

Karrysild

75,-

Marineret sild i Sans Souci’s egen karry
– med løgringe, æbler, kapers og dild

Stegt sild

75,-

– med løgringe, sennep, kapers og dild

Smørstegt rødspættefilet

99,-

– med remoulade og friterede kapers

Smørstegt rødspættefilet

110,-

– med rejer og mayonnaise

æg og rejer

99,-

– med mayonnaise serveres på rugbrød eller toast

Rejemad

115,-

– med mayonnaise serveres på smørristet toast

Flæskesteg

89,-

– med rødkål og agurkesalat

Kartoffelmad

89,-

-med mayonnaise, løg og bacon

Rørt tartar

125,-

-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme

Klassisk tartar

125,-

Egestas facilisi ullamcorper purus, eget scelerisque ut eu amet. Elementum tincidunt facilisis egestas mauris nisl id sed. Tincidunt diam pharetra, vel sapien et amet congue aliquam. Tellus aliquet volutpat mus nulla. Id faucibus viverra faucibus cras est. Fringilla aliquam scelerisque sem mollis.

Desserter

Ris a la mande med kirsebærsovs og mandler

75,-

Gammeldags æblekage

85,-

Jul 2020

Bestil bord fra 11.30-22
på telefon 3321-7463
mail: info@sanssouci.dk
eller på DinnerBooking