Julefrokost
18. november – 22. december
Stor juleanretning i fire serveringer:
Bestilles af hele bordet (frokost og aften)
395,-
1. Karrysild med smilende æg
Stegt sild
Julesild
2. Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad laks med sennepsdressing og dild
Rejer, mayonnaise, dild og citron
3. Julemedister med grønlangkål
Flæskesteg med rødkål og surt
Confiteret and med æbler, svesker og julesovs
4. Ris a la mande med kirsebærsovs
Tilkøb af ost
55,-
A la carte frokost
Marineret sild
69,-
Fast gammeldags modnet sild
– med løgringe, kapers, dild og karse
Karrysild
75,-
Marineret sild i Sans Souci’s egen karry
– med løgringe, æbler, kapers og dild
Stegt sild
75,-
– med løgringe, sennep, kapers og dild
Smørstegt rødspættefilet
99,-
– med remoulade og friterede kapers
Smørstegt rødspættefilet
110,-
– med rejer og mayonnaise
æg og rejer
99,-
– med mayonnaise serveres på rugbrød eller toast
Rejemad
115,-
– med mayonnaise serveres på smørristet toast
Flæskesteg
89,-
– med rødkål og agurkesalat
Kartoffelmad
89,-
-med mayonnaise, løg og bacon
Rørt tartar
125,-
-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme
Klassisk tartar
125,-
Egestas facilisi ullamcorper purus, eget scelerisque ut eu amet. Elementum tincidunt facilisis egestas mauris nisl id sed. Tincidunt diam pharetra, vel sapien et amet congue aliquam. Tellus aliquet volutpat mus nulla. Id faucibus viverra faucibus cras est. Fringilla aliquam scelerisque sem mollis.
Desserter
Ris a la mande med kirsebærsovs og mandler
75,-
Gammeldags æblekage
85,-
Jul 2020
Bestil bord fra 11.30-22
på telefon 3321-7463
mail: info@sanssouci.dk
eller på DinnerBooking