Julemenu 2019

Stor Juleanretning i 4 serveringer
(serveres til frokost og aften)

Bestilles af hele bordet og serveres med to slags brød, smør og fedt.

1.
Karrysild med smilende æg
Stegt sild i lage
Sans Souci-marineret julesild

2.
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
Røget ål med lun røræg
Gravad laks med klassisk sennepsdressing

3.
Julemedister med grønlangkål
Flæskesteg med rødkål, surt og sauce
Confiteret and med æbler, svesker og sauce

4.
Risalamande med kirsebærsauce

495,-
Osteudvalg tillæg 55,-


Lille Juleanretning i 4 serveringer (serveres kun til frokost)

Bestilles af hele bordet og serveres med to slags brød, smør og fedt.

1.
Sans Souci-marineret julesild

2.
Gravad laks med klassisk sennepsdressing

3.
Julemedister med grønlangkål
Flæskesteg med rødkål, surt og sauce

4.
Risalamande med kirsebærsauce

345,-
Osteudvalg tillæg 55,-


3-Retters Julemenu (serveres kun til aften)

Forret:
Gravad laks med klassisk sennepsdressing

Hovedret:
Confiteret and med æbler, syltet rødkål, rødkålssalat, kartofler og brun sauce

Dessert:
Risalamande med kirsebærsauce

395,-
Tilkøb af ost til 55,-